Een creatief platform voor diverse doeleinden

Een creatief platform voor diverse doeleinden

Ze schieten als wortels uit de grond, de creatieve platformen! Maar wat is zo'n creatief platform nu eigenlijk en waarvoor dient het? Een groep mensen die brainstormt over creatieve ideeën. Om de stad meer allure en kleur te geven. En om op cultureel vlak iets te doen, voor en dóór de inwoners van de stad. Dit kan allerlei kunstzinnige activiteiten betreffen, waar jij en de inwoners blij van worden! Wil je je aansluiten en zelf iets inbrengen? Dat kan! Daarmee lever jij een bijdrage aan de sfeer, levendigheid en gezelligheid in jouw dorp of stad. Zelfs nu tijdens de corona, is er genoeg te bedenken om het wonen en welzijn in jouw omgeving wat kleur te geven.

Diverse locaties

Wanneer jij ook mee wilt denken kun je allerlei activiteiten verzinnen. Denk daarbij niet alleen aan activiteiten voor op straat, in en rond de binnenstad. Maar ook aan leuke dingen voor in de buurthuizen, of in de wijken. Overal waar het maar mogelijk is! Enkele voorbeelden waaraan je kunt denken zijn met elkaar muziek maken. Of het organiseren van een multicultureel kunstfestival. Een onlangs uitgevoerd project was dat kunstenaars allemaal fleurige miniatuurbankjes maakten. Het winnende bankje werd in het groot uitgevoerd. Kortom, er is veel mogelijk. Uitgangspunten bij een Creatief platform zijn het uitstralen van positiviteit en anderen inspireren!

Deelnemer zijn bij een creatief platform

Wanneer je deelnemer wordt van een creatief platform kun je actief meedenken en doen! Het kost vaak wel een kleine bijdrage per maand. In ruil daarvoor ontvang je vele voordelen. Meestal is dit een nieuwsbrief waarin alle activiteiten vermeld staan. Zo kun je als een van de eersten deelnemen aan allerlei projecten in jouw dorp of stad. De opbrengst van de activiteiten gaat trouwens vaak naar een goed doel! Deelname aan een Creatief platform zorgt er niet alleen voor dat je een bijdrage levert aan de allure in jouw omgeving maar je krijgt ook meer verbinding met anderen, iets dat in de coronatijd wat op de achtergrond is geraakt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *