Hulp nodig bij PR van jouw bedrijf?

Hulp nodig bij PR van jouw bedrijf?

Wanneer je voor jouw bedrijf of stichting wat hulp wilt bij de PR en communicatie kun je een beroep doen op een Social Media Bureau. De ervaren specialisten kunnen je helpen jouw stichting of bedrijf op de kaart te zetten. Zij kennen alle kanalen die nodig zijn om jouw bedrijf of stichting op het world wide web te profileren, zoals Linkedin, Facebook, Google ads enzovoorts. Ook het promoten van een bedrijfsevenement behoort tot de mogelijkheden. Een Social Media bureau kan je daarbij helpen middels bijvoorbeeld een pakkende tekst, een video die aanspreekt, met een verhaal op Instagram of een live videoboodschap op Facebook. Zo trek je meer bezoekers met een treffende promotie.

Het raken van de doelgroep

Het doel van een Social Media Bureau is het raken van de doelgroep. Waarbij de doelgroep gestimuleerd wordt om over te gaan op de gewenste actie. Dit kan zijn een product van jouw bedrijf kopen, vrijwilliger worden bij jouw stichting of deelnemen aan een workshop of evenement. Een Social Media Bureau heeft de expertise om de filmpjes of boodschappen op een dusdanige pakkende manier te maken, dat de doelgroep in hoofd en hart geraakt wordt. Je zult zowel online als offline meer volgers krijgen. We leven in een tijd dat social media een hele grote rol inneemt in ons dagelijks leven. Social media is niet meer weg te denken. Daarom is het belangrijk dat je je online op een professionele manier profileert.

Digitale PR

Digitale PR heeft veel meer effect dan papierwerk verspreiden, omdat het gros van de mensen alles online doet, zelfs kranten worden online gelezen. Vroeger werden veel papieren folders gemaakt door stichtingen en bedrijven waarin alle nieuwtjes vermeld werden. Veel mensen (met name de oudere generatie) vinden het misschien jammer dat steeds meer papieren kranten verdwijnen, maar de digitale media heeft de toekomst, ook voor jouw bedrijf. Een Social Media Bureau maakt gebruik van oude kennis in combinatie met nieuwe creativiteit voor de meest effectieve PR. Neem vandaag nog contact op met een Social Media Bureau!

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.